De robotisering van maaimachines zet door

Op 1 januari 2022 nam Arjan Prins het familiebedrijf Overmars Tuin en Park over. Hij veranderde de naam in Overmars Twello BV, met een duidelijke visie op de toekomst. “In de integratie van mijn bestaande hoveniersbedrijf Garden4All met Overmars Twello BV zie ik een toegevoegde waarde voor onze klanten, zowel in de zakelijke als particuliere markt. Door gebruik te maken van elkaars sterke punten kunnen we betere kwaliteit en service leveren.”


Prins werkte al langer voor Overmars Tuin en Park. Hij werd ingehuurd als specialist robotmaaiers, om deze bij klanten af te leveren en in te stellen. Toen Jos Overmars, tweede generatie binnen het familiebedrijf, vorig jaar veel te jong overleed, was er binnen de familie geen opvolger. Wel wilde de familie graag het bedrijf in de geest van Jos doorzetten. Prins besloot in te stappen, hij kreeg toestemming om de naam te houden en te gebruiken. Sharon Overmars, dochter van Jos, is als derde generatie nog altijd werkzaam in het bedrijf.

Prins: “In combinatie met mijn hoveniersbedrijf, dat ik samen met mijn oudste zoon Tim run, zie ik kansen en een grote uitdaging om met Overmars Twello BV niet alleen machines en gereedschappen te leveren, maar daar ook een vakinhoudelijk advies en passende service bij te geven. Daarmee kan ik waarde toevoegen voor de klant.” 

Klik hier om naar Kijk op Oost-Nederland te gaan voor meer informatie.

"Goed advies en servicegerichtheid is voor iedere klant waardevol."

De particulier weet ons al goed te vinden, we dragen dat verder uit op onze website en social media.